Schrijfcursus

Tijdens mijn ontwikkeling volgde ik diverse cursussen. Ontzettend leuk om

uit onverwachte invalshoeken inspiratie te ontvangen. Daarnaast leerde ik

de waarde kennen van het luisteren naar een ander. Nooit zal ik de opdracht: schrijf een brief over een verloren gegane vriendschap, vergeten. Die opende het hart van één van mijn medecursisten. Wat een dijk van een boodschap.

Zo puur, zo mooi. Dit stimuleerde mij tot het ontwikkelen van de cursus:

 

Schrijven vanuit je hart

Voor iedereen die het plezier in schrijven wil ontdekken. Schrijven is durven spreken vanuit je hart. Als je hardop voorleest wat jouw pen heeft neergezet, voel je het pas echt. Ben jij iemand die deelt met humor of zoek je meer de filosofische sfeer? Je ontdekt het allemaal tijdens de cursus. Door korte schrijfoefeningen in de les word je uitgedaagd om beeldend, zintuiglijk en spannend te schrijven. Huiswerkopdrachten tonen hoe je omringd bent door onuitputtelijke bronnen… Iedereen is welkom, met én zonder schrijfervaring, bruisend van ideeën of zoekend naar inspiratie.

Jeanne:

‘Doordat je schrijft vanuit je hart, worden de verhalen levensecht. Herkenbaar, voelbaar: ik heb zelfvertrouwen gekregen om echt te gaan schrijven. Als je nog meer lessen gaat geven, ben ik er bij.’

Margretha:

‘De cursus werkt bijna therapeutisch en heet in mijn ogen met recht ‘Schrijven vanuit je hart’. Je leert van elkaar en je leert jezelf kennen. Door onverwachte en verrassende opdrachten wordt je gedwongen om bewust na te denken en zorgvuldig je woorden te kiezen en zo tot mooie verhalen te komen.

Dank Margreet!’

Aanmelden

Acht lessen van twee uur. Investering: € 177,- Aanmelden: stuur een e-mail naar margreet@margreetkwaks.nl of bel 06 48758724.

Ik houd je op de hoogte wanneer ik een nieuwe cursus start.

Margreet Kwaks

Palestrinalaan 50

4904 LD Oosterhout

 

06 48 758 724

margreet@margreetkwaks.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2021