Pure tekst

Ik geef woorden aan het gevoel dat mijn opdrachtgever wil overbrengen. Zo zet ik de goede toon. Door te schrijven vanuit de kracht van mijn klant maak ik een helder bericht dat informeert en overtuigt. Met als resultaat pure tekst die aanzet tot actie.

Interviewen

Ik vind het leuk om te puzzelen. Wie is de persoon of het bedrijf dat ik interview? Wat maakt hem of haar interessant voor de doelgroep? Ligt alle informatie bloot of blijft er nog een vraag open? Vraaggesprekken zijn een belangrijk onderdeel van mijn werk. Zo schrijf ik artikelen voor (bedrijfs)magazines en uitgeverijen.

Communicatievormen

Naast de gebruikelijke uitingen waaronder een nieuwsbrief, advertorial, persbericht, flyer en brochure houd ik van een creatieve uitdaging. Kortom weet jij wat je wil vertellen, maar niet in welke vorm. Ik denk graag mee!

Herschrijven

Heb je al een tekst gemaakt die net dat extra zetje nodig heeft? Bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Je weet welke producten of diensten je onder de aandacht wilt brengen. Het is al uit je hoofd verwerkt in een document. Ik herschrijf jouw tekst waarbij ik zorg voor de juiste toon en alle punten op de i.

Margreet Kwaks

Palestrinalaan 50

4904 LD Oosterhout

 

06 48 758 724

margreet@margreetkwaks.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2021