„Wat wil ik nu echt?”, vroeg ik mezelf toen ik begin dertig was. Tot dan toe bestond mijn werkende leven vooral uit verkoop. Eerst reizen en later advertenties.

 

Met een grote leasebak croste ik van klant naar klant. Heerlijk om te luisteren naar de passie  waarmee een ondernemer zijn verhaal vertelde. Hoe had hij zijn bedrijf opgebouwd. Wanneer? Waarom? Wat deed zijn bedrijf precies? Waar? Wie was hij eigenlijk zelf?

 

Helaas ontbrak me vaak de tijd om alles te horen. Als verkoper moest ik scoren. Ik voelde dat ik vooral bezig was aan de oppervlakte.

 

Rode draad

 

In een moment van bezinning realiseerde ik me dat lezen en schrijven een rode draad in mijn leven vormden. Zou schrijven zijn wat ik zocht?

 

Ik volgde een cursus creatief schrijven. Mijn ziel schreeuwde ja. Wat genoot ik. De energie bruiste door mijn aderen van twee uurtjes les per week.

 

Onder het motto van schrijven is meters maken ontwikkelde ik me verder

 

Inmiddels werk ik ruim tien jaar als freelance schrijver. Ik startte met commerciële teksten waaronder websites, advertorials en nieuwsbrieven. Ondertussen groeide ik als schrijver door het werken aan mijn autobiografische roman. Vervolgens schreef ik een aantal hoofdstukken voor een horecalesboek. Momenteel schrijf ik onder meer blogs, tenders, samenvattingen van podcasts in combinatie met verslaggeving voor diverse media waaronder dagblad BNDeStem en Cobouw.

 

Want ieder mens, elk verhaal is zo ontroerend mooi.

Margreet Kwaks

Palestrinalaan 50

4904 LD Oosterhout

 

06 48 758 724

margreet@margreetkwaks.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2021